Instructiuni Bitcoin ATM

Cumpara si vinde Bitcoin usor si rapid

Cumpara Bitcoin

  Apasati pe “Cumpara Bitcoin” de pe ecran-ul Bitcoin ATM-ului

 

  Alegeti suma de care vreti sa cumparati Bitcoin din intervalele afisate pe ecran

 

  Daca aveti un portofel Bitcoin scanati codul QR cu adresa pe care doriti sa primiti banii, altfel descarcati un portofel de bitcoin din App Store sau Play Store.

 

  ATM-ul accepta RON si EUR, selectati moneda dorita so introduceti bancnotele in bancomat.

 

  Dupa ce ati introdus suma dorita, apasati pe cumpara bitcoin si veti primi banii in portofelul dumneavoastra.

 

  Apasati pe “Cumpara Bitcoin”, iar suma de bitcoin achizitionata va fi trimisa pe adresa scanata

Vinde Bitcoin

  Apasati pe Vinde Bitcoin de pe ecran-ul Bitcoin ATM-ului

 

  Alegeti suma de care vreti sa vindeti Bitcoin din intervalele afisate pe ecran

 

Apasati pe ecran de cate ori este nevoie pe denominatiile afisate pentru a ajunge la suma dorita de dumneavoastra dupa care apasati pe Vinde Bitcoin.

 

  Va fi printat un ticket unde veti gasi o adresa bitcoin si un cod QR  unde trebuie sa trimiteti suma pe care ati selectat ca vreti sa o vindeti . De acest ticket va veti folosi mai tarziu pentru a primi bani cash din ATM-ul Bitcoin.

 

  Scanati codul QR de pe ticket si trimiteti Bitcoin catre adresa primita.

 

  Asteapta pana cand tranzactia are o confirmare pe blockchain-ul bitcoin, aceasta confirmare nu depinde de noi. Timpul confirmarii depinde de comisionul platit de dumneavoastra cand ati facut transferul si cat de aglomerate este reteaua bitcoin.

 

  Dupa ce tranzactia este confirmata, utilizati Bitcoin ATM-ul din nou, selectati Reedem Ticket si apoi scaneaza codul QR de pe ticket iar ATM-ul va elibera banii cash imediat.

 

Tranzactii sigure si rapide

Securitatea baniilor dumneavoastra este prioritatea noastra de aceea nu stocam fondurile clientilor si oferim posibilitatea de a tranzactiona doar Bitcoin fiind singura moneda descentralizata cu adevarat sigura. Singurul lucru pe care il cerem este o confirmare pe blockchain in cazul tranzactiilor de vanzare Bitcoin la ATM-uri.

 

Anonimitate

Noi credem in dreptul la viata privata a fiecarei persoane si de aceea oferim tranzactii anonime, protejarea intimitatii clientilor este angajamentul nostru ferm si de aceea datele dumneavoastra personale nu sunt folosite in scopuri comerciale sau impartasite cu terti.

 

Live support 24/7

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire, intrebare sau problema intampinati pe mail:
[email protected]
sau la telefon:
+40 726 262 425